facebook

Спектрофотометр Aeros контроля якості цукерок

  • Особливості

Про якість цукерок споживачі судять за їх візуальним сприйняттям. Такі інструменти, як Aeros, використовують об’єктивні вимірювання для прогнозування якості, консистенції та привабливості продукту. Продукти вимірюються за кольором у процесі виробництва, щоби досягти максимального визнання споживачів.

Отримати комерційну пропозицію

Особливості

Aeros – це прилад, який вимірює лише відбивну здатність, здатний вимірювати колір продуктів неправильної форми / текстури без контакту зі зразком. Зразки поміщаються в лоток або контейнер, що обертається під головками датчика й вимірюється впродовж певного часу. Завдяки таким функціям, як автоматичне позиціонування по висоті, обертальна платформа для зразків, великий сенсорний дисплей та інтелектуальний зв’язок, інноваційний Aeros є найкращим вибором для вимірювання кольору цукерок.

Рекомендовані параметри вимірювання:

Колірні шкали

CIELAB

Джерело світла / огляд

D65 / 10

Аксесуари

6- або 12-дюймова платформа для зразків

Особливості Aeros

  • Безконтактне вимірювання виключає необхідність очищення зразка і скорочує час вимірювання
  • Інтелектуальна сенсорна технологія з автоматичним позиціонуванням за висотою
  • Обертальна платформа для зразків забезпечує найбільшу зону вимірювання
  • Інтелектуальний інтерфейс користувача та керування даними – USB, Ethernet
  • Вбудоване програмне забезпечення для контролю якості (QC) EasyMatch Essentials – ПК не потрібен
зателефонувати