Спектрофотометр Aeros для контролю якості морозива
  • Особливості

Колір належить до ключових показників якості у виробництві морозива, і розроблення кольорової гами є важливою частиною виробничого процесу для контролю якості. Споживачі покладаються на прийнятність кольору, і HunterLab пропонує саме ті рішення для вимірювання кольору, що відповідають стандартам якості візуального сприйняття морозива, незалежно від того, чи воно вимірюється в стакані для зразків, чи в остаточній упаковці – відразу на лінії.

Отримати комерційну пропозицію

Особливості

Aeros:

  • Позиціонування зразка одним дотиком спрощує презентацію зразка
  • Обертальна платформа для зразків має найбільшу площу серед усіх настільних спектрофотометрів
  • Зручна навігація
  • Вбудоване програмне забезпечення EasyMatch Essentials для контролю якості (ПК) – ПК не потрібен
  • Інтелектуальний інтерфейс користувача та керування даними – передавання даних через USB, Ethernet і вбудовану електронну пошту
  • Збалансоване світлодіодне освітлення повного спектра для довгих років безперебійної роботи