«ДНК ХЛР»: нагороджуємо за здобутки в лабораторному бізнесі
У важкий воєнний час наша компанія продовжує активно працювати на благо промисловості України.
«ДНК ХЛР»: нагороджуємо за здобутки в лабораторному бізнесі

«Хімлаборреактив» щороку відзначає внесок своїх співробітників у розвиток компанії та загалом розбудову промислової галузі. Надзвичайну радість і гордість викликає той факт, що навіть у непростий 2022-й ми не зупинялися, попри всі труднощі й небезпеки. Команда ХЛР викладалася на максимум, щоб якомога оперативніше постачати партнерам потрібне обладнання, меблі, витратні матеріали, і тим самим підтримувала роботу вітчизняних підприємств, відновлювала нормальне життя країни. Ми дуже цінуємо те, як усі співробітники докладалися до спільної справи, тож вирішили все ж таки відзначити ентузіазм і професійні успіхи ХЛРівців, хоча, звісно, не в такому святковому форматі, як зазвичай.

Отже, за досягнення в лабораторному бізнесі свої іменні статуетки отримали сімнадцять найкращих. Цьогоріч нагороди вручали і в традиційних категоріях – «Найкращий продавець», «Наставник року», «Професіоналізм та результативність», «Шок-контент 2022», і в нових, які з’явилися через війну. Так, відзначили справжніх героїв у номінаціях: «Тримаємо стрій», «Рятівник року», «Ефективна заміна ворожих брендів».

Премії «Тримаємо стрій» і «Рятівник року» отримали співробітники, які з перших днів повномасштабного вторгнення залишалися на робочому місці, щоб забезпечувати усі робочі процеси.

За «Ефективну заміну ворожих брендів» нагородили працівників, які невтомно просували європейські та світові бренди замість торгових марок країни-окупанта. Усі знають, що ми рухалися в цьому напрямку з 2014 року, маючи на меті повну відмову від співробітництва з російськими виробниками. Досягти цього на 100% виявилося не так легко, адже не всі партнери ХЛР були готові до змін. Але тепер ситуація кардинально інша – і в портфелі «Хімлаборреактиву» жодного ворожого бренду!

Також відзначили здобутки в номінаціях: «Незламний сервіс», «Найефективніший менеджер», «Стартап року», «Невидимий фронт», «За найамбітніші цілі» тощо.

Минулий рік став для нас, як і для всієї країни, періодом випробувань, але водночас відкриттів і звершень. Ми щиро вдячні партнерам за розуміння і співпрацю. І віримо, що разом здолаємо ще багато вершин, а 2023-й до актуальних номінацій премії «ДНК ХЛР» додасть головну – «За вклад у перемогу».

 

У мене є питання...

Вітаю!

Вам, можливо, буде цікаво:
Розвиваємо авіаційну інфраструктуру – ділимося досвідом
19 / 04 / 2024
Розвиваємо авіаційну інфраструктуру – ділимося досвідом
SCHOTT  – виробник високоякісних оптичних матеріалів і новий постачальник ХЛР
02 / 04 / 2024
SCHOTT – виробник високоякісних оптичних матеріалів і новий постачальник Х...
Семінар «Застосування цементобетонів»: ХЛР запропонував рішення для контролю якості
28 / 03 / 2024
Семінар «Застосування цементобетонів»: ХЛР запропонував рішення для контрол...
Конференція СOATINGS_UA: разом забезпечимо зростання українського ринку покриттів!
06 / 03 / 2024
Конференція СOATINGS_UA: разом забезпечимо зростання українського ринку пок...
Із Різдвом та Новим роком!
29 / 12 / 2023
Із Різдвом та Новим роком!
На свій день народження ХЛР провів благодійний ярмарок
28 / 12 / 2023
На свій день народження ХЛР провів благодійний ярмарок
Ідеальний газовий хроматограф для нафтогазової галузі
22 / 11 / 2023
Ідеальний газовий хроматограф для нафтогазової галузі
Перевіряємо стійкість до стирання та руйнування за ДСТУ!
09 / 11 / 2023
Перевіряємо стійкість до стирання та руйнування за ДСТУ!