Особливості
- Повністю автоматична система – легко визначити вміст CO2, просто помістивши зразок у систему, і весь процес, включно з проколюванням, герметизацією, струшуванням, виведенням на дисплей і видаленням повітря, буде виконуватись автоматично.
- Конструкція з нержавіючої сталі – більш міцна та стійка під час випробувань.
- Інноваційний метод струшування – дозволяє струшуванню зразка та виділенню CO2 бути повнішим. Таким чином, результат вимірювання буде більш точним. Тим часом завдяки інноваційному дизайну він дозволяє уникнути будь-яких проблем із механічним обслуговуванням, які можуть виникнути на типовому роторному шейкері.
- Безпечна конструкція – весь процес струшування відбувається всередині камери, що дозволяє уникнути потенційної небезпеки для оператора.
- Обладнаний ПЛК (програмованим логічним контролером) і сенсорним екраном, що забезпечує більш точне й відповідне індивідуальному запиту вимірювання. Час і швидкість струшування можуть бути встановлені відповідно до вимог оператора.
- Докладна інформація – оператор, назва продукту, номер партії та номер зразка можуть бути відредаговані й збережені в системі.
- Дві формули – для алкогольних та безалкогольних напоїв. Різні формули розрахунку CO2 можуть бути обрані відповідно до вимог.
- Відображення порогових значень – відображатимуться результати, які вищі та нижчі за стандартні.
- З’єднання з SPC (система статистичного контролю виробничих процесів) доступне.
- Легке очищення від залишків напою в системі струшування.