Особливості
- Дозволяє швидко й точно визначати вміст CO2 у пиві та газованих напоях після свердління.
- Простота у використанні
- Легкість у користуванні та очищенні складових
Для забезпечення незмінної якості та смаку всіх видів газованих напоїв критичним параметром є вміст CO2 (вуглекислого газу) в рідині. Наш прилад для вимірювання CO2 є стандартним обладнанням і широко використовується на пивоварних заводах та у виробництві безалкогольних напоїв для частого вимірювання вмісту CO2 під час виробництва.
Отримати комерційну пропозиціюДля забезпечення незмінної якості та смаку всіх видів газованих напоїв критичним параметром є вміст CO2 (вуглекислого газу) в рідині. Наш прилад для вимірювання CO2 є стандартним обладнанням і широко використовується на пивоварних заводах та у виробництві безалкогольних напоїв для частого вимірювання вмісту CO2 під час виробництва.
Отримати комерційну пропозиціюОдиниці тиску: бар / мПа (подвійне градуювання).
Одиниці температури: °C.
Діапазон вимірювання: 0–6 бар.
Роздільна здатність: 0,1 Бар / 0,01 бар.
Температура: 0–50°C.
Роздільна здатність: 0,1°C.
Діапазон висоти зразка: 50–330 мм (більше – на замовлення).
Діаметр пляшки: максимум 90 мм (більше – на замовлення).
Габаритні розміри: 140 (Д) x 200 (Ш) x 430 (В) мм.
Вага нетто: 2 кг.
Для забезпечення незмінної якості та смаку всіх видів газованих напоїв критичним параметром є вміст CO2 (вуглекислого газу) в рідині. Наш прилад для вимірювання CO2 є стандартним обладнанням і широко використовується на пивоварних заводах та у виробництві безалкогольних напоїв для частого вимірювання вмісту CO2 під час виробництва.
Отримати комерційну пропозицію