facebook

Спектрофотометр Aeros для контролю якості шоколаду

  • Особливості

Споживачі судять про тип і якість шоколаду на основі візуального сприйняття. Щоб визначити прийнятність продукту для споживачів, такі інструменти, як Аеros, забезпечують об’єктивні вимірювання в процесі виробництва, щоб передбачити якість продукту, консистенцію і привабливість на полиці.

Отримати комерційну пропозицію

Особливості

Аеros – це прилад, що вимірює лише відбивну здатність Він може вимірювати колір продуктів неправильної форми / текстури без контакту зі зразком. Зразки вимірюються в лотку або контейнері, що обертається під головкою датчика, і дані збираються впродовж певного часу. Завдяки таким функціям, як автоматичне позиціонування за висотою, обертальна платформа для зразків, великий сенсорний дисплей та інтелектуальний зв’язок, інноваційний Аеros є найкращим вибором для вимірювання кольору плиток шоколаду.

Рекомендовані параметри вимірювання

Колірні шкали

CIELAB

Джерело світла / огляд

D65 / 10

Аксесуари

6- або 12-дюймова платформа

 Особливості Aeros

  • Безконтактне вимірювання виключає необхідність очищення зразка та скорочує час вимірювання
  • Інтелектуальна сенсорна технологія з автоматичним позиціонуванням за висотою
  • Обертальна платформа для зразків забезпечує найбільшу зону вимірювання
  • Інтелектуальний інтерфейс користувача та керування даними – USB, Ethernet
  • Вбудоване програмне забезпечення для контролю якості (QC) EasyMatch Essentials – ПК не потрібен
зателефонувати