facebook

Спектрофотометр Agera для контролю якості вершкового масла й маргарину

  • Особливості

Колір належить до ключових показників якості в харчовій промисловості, і розроблення кольорової гами є важливою частиною виробничого процесу для контролю якості масла та інших жирів для випікання й кулінарії. Споживачі покладаються на прийнятність кольору, і HunterLab пропонує саме ті рішення для його вимірювання, які відповідають стандартам якості візуального сприйняття продукту.

Отримати комерційну пропозицію

Особливості

Agera:

  • Кільцева геометрія 0° / 45°C вимірює колір так, як його бачать очі
  • Повноспектральне світлодіодне освітлення з УФ-контролем
  • Перегляд зразків на екрані й захоплення зображень
  • Інтелектуальний інтерфейс користувача та керування даними – USB, Ethernet
  • Включає просте у використанні вбудоване програмне забезпечення контролю якості (QC) EasyMatch Essentials – ПК не потрібен
зателефонувати