Спектрофотометр Agera для контролю якості вершкового масла й маргарину
Колір належить до ключових показників якості в харчовій промисловості, і розроблення кольорової гами є важливою частиною виробничого процесу для контролю якості масла та інших жирів для випікання й кулінарії. Споживачі покладаються на прийнятність кольору, і HunterLab пропонує саме ті рішення для його вимірювання, які відповідають стандартам якості візуального сприйняття продукту.
Отримати комерційну пропозицію
Особливості
Agera:
- Кільцева геометрія 0° / 45°C вимірює колір так, як його бачать очі
- Повноспектральне світлодіодне освітлення з УФ-контролем
- Перегляд зразків на екрані й захоплення зображень
- Інтелектуальний інтерфейс користувача та керування даними – USB, Ethernet
- Включає просте у використанні вбудоване програмне забезпечення контролю якості (QC) EasyMatch Essentials – ПК не потрібен