facebook

Спектрофотометр ColorFlex EZ для контролю якості какао-порошку

  • Особливості

Колір часто використовується як показник якості та свіжості харчових продуктів. Цей параметр оцінюється для комерційної класифікації какао-порошку на основі його якості. Споживачі покладаються на колір, визначаючи прийнятність, і HunterLab пропонує лише правильні рішення для його вимірювання, що відповідатимуть стандартам якості візуального сприйняття какао-порошку. Виробники отримають кількісні значення, щоб точно оцінювати якість їхньої продукції.

Отримати комерційну пропозицію

Особливості

ColorFlex EZ:

  • Призначений для вимірювання кольору та класифікації коричневого цукру
  • Геометрія вимірювання 45° / 0° вимірює колір так, як його бачать очі
  • Вбудоване програмне забезпечення включає стандартні ваги й індекси харчової промисловості
  • Маленький і компактний, потрібно дуже мало місця на робочому столі
  • Легко підключається до принтера або ПК
зателефонувати