Спектрофотометр ColorFlex EZ для контролю якості какао-порошку
Колір часто використовується як показник якості та свіжості харчових продуктів. Цей параметр оцінюється для комерційної класифікації какао-порошку на основі його якості. Споживачі покладаються на колір, визначаючи прийнятність, і HunterLab пропонує лише правильні рішення для його вимірювання, що відповідатимуть стандартам якості візуального сприйняття какао-порошку. Виробники отримають кількісні значення, щоб точно оцінювати якість їхньої продукції.
Отримати комерційну пропозицію
Особливості
ColorFlex EZ:
- Призначений для вимірювання кольору та класифікації коричневого цукру
- Геометрія вимірювання 45° / 0° вимірює колір так, як його бачать очі
- Вбудоване програмне забезпечення включає стандартні ваги й індекси харчової промисловості
- Маленький і компактний, потрібно дуже мало місця на робочому столі
- Легко підключається до принтера або ПК