Особливості
Прилади HunterLab можуть вимірювати колір будь-якого білкового продукту або сировини, зокрема:
- Сировини: соєвих ізолятів, білкового борошна, концентратів, натуральних барвників, інгредієнтів тощо
- Альтернатив м’ясу: яловичини, свинини, птиці, морепродуктів
- Білкових напоїв, замінників молочних продуктів
- Протеїнових батончиків, випічки, дієтичних продуктів
Навіщо вимірювати колір рослинного білка
Що стосується м’ясної промисловості, колір є дуже важливим параметром якості яловичини, баранини, свинини та курки. Перший тест споживачі проводять очима. Є навіть загальнопоширене кліше: «О, це на вигляд досить добре, щоб поїсти». Зовнішній вигляд впливає на рішення людей про купівлю, що базуються на сприйнятті свіжості та якості. Споживачі покладаються на колір, щоб оцінити якість і прийнятність їжі.
Неперевершені рішення для вимірювання кольору Hunterlab можуть давати точні й стабільні значення колірної шкали L, a, b, які допомагають отримати кількісну оцінку кольору. Ці значення під час процесів перевірки якості дають Вам повну впевненість у тому, що Ви робите стабільний, високоякісний продукт, який нагодує весь світ. Вам не потрібно ризикувати, викидаючи партії неякісного товару, або турбуватися про втрату доходу. Будьте в курсі того, як пропонувати візуально смачні альтернативи м’ясу, вимірюючи колір на кожному етапі виробництва – від сирих інгредієнтів до готових до приготування та готових до споживання продуктів.