Спектрофотометри HunterLab для контролю якості замінників м’яса
  • Особливості

Виробництво замінників м’яса на рослинній основі або альтернативного білка – серед галузей США та всього світу, що найшвидше розвиваються. Це означає отримання білкових інгредієнтів із рослинних джерел, таких як бобові (нут, сочевиця, квасоля, горох), тофу, соя, темп, сейтан, горіхи, насіння, деякі злаки й навіть горох.

Отримати комерційну пропозицію

Особливості

Прилади HunterLab можуть вимірювати колір будь-якого білкового продукту або сировини, зокрема:

  • Сировини: соєвих ізолятів, білкового борошна, концентратів, натуральних барвників, інгредієнтів тощо
  • Альтернатив м’ясу: яловичини, свинини, птиці, морепродуктів
  • Білкових напоїв, замінників молочних продуктів
  • Протеїнових батончиків, випічки, дієтичних продуктів

Навіщо вимірювати колір рослинного білка

Що стосується м’ясної промисловості, колір є дуже важливим параметром якості яловичини, баранини, свинини та курки. Перший тест споживачі проводять очима. Є навіть загальнопоширене кліше: «О, це на вигляд досить добре, щоб поїсти». Зовнішній вигляд впливає на рішення людей про купівлю, що базуються на сприйнятті свіжості та якості. Споживачі покладаються на колір, щоб оцінити якість і прийнятність їжі.

Неперевершені рішення для вимірювання кольору Hunterlab можуть давати точні й стабільні значення колірної шкали L, a, b, які допомагають отримати кількісну оцінку кольору. Ці значення під час процесів перевірки якості дають Вам повну впевненість у тому, що Ви робите стабільний, високоякісний продукт, який нагодує весь світ. Вам не потрібно ризикувати, викидаючи партії неякісного товару, або турбуватися про втрату доходу. Будьте в курсі того, як пропонувати візуально смачні альтернативи м’ясу, вимірюючи колір на кожному етапі виробництва – від сирих інгредієнтів до готових до приготування та готових до споживання продуктів.