Спектрофотометр ColorFlex EZ для контролю якості білого, коричневого цукру та цукрової пудри
  • Особливості

Колір часто використовується як показник якості та свіжості харчових продуктів. Цей параметр оцінюється для комерційної класифікації коричневого цукру на основі його якості. Споживачі покладаються на колір у питанні прийнятності, і HunterLab пропонує лише правильні рішення для вимірювання кольору, що відповідають стандартам якості візуального сприйняття для різних видів цукру та цукрової пудри. Виробники отримують кількісні значення, щоби точно оцінювати якість їхньої продукції.

Отримати комерційну пропозицію

Особливості

ColorFlex EZ:

  • Призначений для вимірювання кольору та класифікації коричневого цукру
  • Геометрія вимірювання 45° / 0° вимірює колір так, як його бачать очі
  • Вбудоване програмне забезпечення включає стандартні ваги й індекси харчової промисловості
  • Маленький і компактний, потрібно дуже мало місця на робочому столі
  • Легко підключається до принтера або ПК