Особливості
Моніторинг цих змін за допомогою правильних пристроїв для вимірювання кольору може допомогти споживачам побачити продукт у правильному світлі, а виробникам – надати високоякісний продукт.
Два інструменти, які часто використовуються для аналізу кольору м’яса, – це колориметри та спектрофотометри. Вони можуть використовувати різні системи вимірювання кольору, але один галузевий стандарт, розроблений Міжнародною комісією з висвітлення з вимірюваннями L*a*b* (CIELAB). Значення L*a*b* відповідають світності, червоності / зелені та жовтизні / блакиті відповідно. Колориметри та спектрофотометри можуть генерувати триколірні значення, такі як вимірювання CIELAB, але спектрофотометри роблять це за допомогою більш складних інструментів. Вони вимірюють по всьому спектру, щоб отримати точніші цифри. Ці інструменти є найкращим вибором для вимірювання кольору м’яса.
Рішення
MiniScan EZ 4500:
- Направлена геометрія 45° / 0°
- Геометрія 45° / 0° і огляд великої або малої площі потребують точного вимірювання кольору на ходу
- Просте управління однією рукою з навігацією по функціях кінчиками пальців
- Великий, легкий для читання графічний РК-дисплей
- Включає часто використовувані колірні шкали й індекси
- Відображає дані про колір, про різницю кольоровості, графік кольорів, спектральні дані, різницю спектральних даних, спектральний графік, графік спектральної різниці