ХЛР і «ПАЕУ» – разом працюємо на користь промисловості
Компанія «Хімлаборреактив» на початку року увійшла до Асоціації професіоналів довкілля, реалізуючи свій досвід у сфері екомоніторингу промислових підприємств
ХЛР і «ПАЕУ» – разом працюємо на користь промисловості

Промислова галузь, як основа індустріалізації економіки, є надважливою складовою добробуту країни, але водночас спричиняє найбільший вплив на довкілля. Тому і держава, і бізнес мають усвідомити, що розвиток промислових підприємства сьогодні є невіддільним від паралельної екотрансформації цієї галузі на всіх рівнях.

Позиція ТОВ «Хімлаборреактив» у цьому питанні завжди була і є однозначною: необхідно запроваджувати й підтримувати технології захисту навколишнього середовища та контролю забруднення. Тому ми вже багато років постачаємо обладнання для моніторингу довкілля, а ще втілюємо екопроєкти, спрямовані на допомогу підприємствам у спостереженні за станом довкілля відповідно українських та європейських нормативів. Так, у 2016 році ХЛР першим обладнав автоматизовану систему моніторингу навколишнього середовища в Донецькій області. Тож надалі стало актуальним налагодження співпраці з профільними організаціями, щоб спільними зусиллями посилити експертизу та принести ще більше користі в цій сфері.

Закономірним кроком  у цьому напрямку став вступ ХЛР до Асоціації професіоналів довкілля «ПАЕУ» – інноваційної неприбуткової організації, яка вже десять років залучає до своїх проєктів спеціалістів із зеленої економіки державного й приватного секторів, щоб разом трансформувати всі галузі вітчизняної промисловості.

Асоціація «ПАЕУ» об’єднує величезну спільноту екологів-інженерів, екологів-дослідників, юристів екоправа, екологічних інспекторів, кліматологів, інноваторів, проєктантів, менеджерів зі сталого розвитку та комплаєнсу. З початку 2023 року разом із ними втілюють свої ідеї та проєкти і експерти «Хімлаборреактив», які мають багаторічний досвід у питаннях екомоніторингу та надають методичну допомогу щодо всього асортименту обладнання нашої компанії.

ХЛР долучається до роботи Асоціації «ПАЕУ» в таких сферах: промислова екомодернізація, моніторинг довкілля, збереження водних ресурсів, агроекологія та відновлення ґрунтів, адаптація до змін клімату, охорона атмосферного повітря.

Співпраця з Асоціацією для ТОВ «Хімлаборреактив» – це значний крок у напрямку досягнення важливої мети з моніторингу та відновлення довкілля, а також чудова платформа для взаємодії бізнесу, влади, громад і науки для індустріального розвитку Україні.

У мене є питання...

Вітаю!

Вам, можливо, буде цікаво:
Розвиваємо авіаційну інфраструктуру – ділимося досвідом
19 / 04 / 2024
Розвиваємо авіаційну інфраструктуру – ділимося досвідом
SCHOTT  – виробник високоякісних оптичних матеріалів і новий постачальник ХЛР
02 / 04 / 2024
SCHOTT – виробник високоякісних оптичних матеріалів і новий постачальник Х...
Семінар «Застосування цементобетонів»: ХЛР запропонував рішення для контролю якості
28 / 03 / 2024
Семінар «Застосування цементобетонів»: ХЛР запропонував рішення для контрол...
Конференція СOATINGS_UA: разом забезпечимо зростання українського ринку покриттів!
06 / 03 / 2024
Конференція СOATINGS_UA: разом забезпечимо зростання українського ринку пок...
Із Різдвом та Новим роком!
29 / 12 / 2023
Із Різдвом та Новим роком!
На свій день народження ХЛР провів благодійний ярмарок
28 / 12 / 2023
На свій день народження ХЛР провів благодійний ярмарок
Ідеальний газовий хроматограф для нафтогазової галузі
22 / 11 / 2023
Ідеальний газовий хроматограф для нафтогазової галузі
Перевіряємо стійкість до стирання та руйнування за ДСТУ!
09 / 11 / 2023
Перевіряємо стійкість до стирання та руйнування за ДСТУ!